PAIKALLISET YRITYKSET JA KUMPPANIT, JOTKA luottavat MEIHIN

Turku

- Café Chingón

Café Chingón tarjoaa aitoja meksikolaisia ruokia, erikoiskahveja ja ystävällistä palvelua. Tarjolla on Chingónin omistajan Rodrigon isoäidin yli sata vuotta vanhojen reseptien pohjalta valmistettuja maukkaita meksikolaisia ruokia. Reseptien tarina on jo sinänsä elämys, mutta ruoat ovat makukokemus, jota haluaa lisää.

Lue lisää  https://turkuon.fi/cafe-chingon-turku/

Turku

— La French Café

Turun kauppahallissa sijaitseva La French Café on pala Ranskaa Turussa. Kahvilasta saat suussa sulavat crêpesit, hyvää kahvia ja vaikkapa ranskalaisen keittiön klassikon crème brûléen. Turussa et voi ohittaa tätä ihanaa kahvilaa!

Lue lisäähttps://turkuon.fi/la-french-cafe/

Turku

— Rebelle : Café Bakery Bistro

Turun keskustassa sijaitseva persoonallinen Rebelle Café Bakery Bistro suosii lähituotettua ja luomua. Rebellen henkilökunta ottaa asiakkaat vastaan ilolla hymyillen. Käy lounaalla, herkuttele leivonnaisilla ja nauti lauantain brunssista. Rebellestä saat myös tilauskakut. Rebellessä intohimo kohtaa maun! Lämpimästi tervetuloa!

Turku

- HannikaiSen Olutravintola

Puistokadun kulmasta löytyy uudistunut HannikaiSen Olutravintola. Baari tarjoaa asiakkailleen kulttuuria ja viihdettä. HannikaiSen on kaikkien paikka, jossa viihtyy yksin tai yhdessä. Tule nauttimaan tämän ikonisen kulmasaluunabaarin tunnelmasta!

Lue Lisää: https://turkuon.fi/hannikaisen/

Turku

— Rabalder Bar

Rabalder Bar on kodikas olohuone. Drinkkejä, olutta, pelejä ja hyvää fiilistä! Tunnelmallinen baari Turun kävelykadulla. Tervetuloa!