Käyttöehdot

TurkuON on luonut Turkuon.fi-sivuston palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin. Turkuon.fi -sivuston käyttö edellyttää seuraavien käyttöehtojen hyväksymistä. Käyttämällä tätä verkkosivustoa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Et saa käyttää verkkosivustoa, jos et hyväksy näitä ehtoja. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa päivittämällä niitä.

VERKKOSIVUSTON KÄYTTÖ

Turku ON-verkkosivua voidaan selata tietokoneella tai vastaavalla laitteella, osia siitä voidaan tulostaa ja sen sisältämää materiaalia voidaan edelleen julkaista. Sivujen tai niillä olevan materiaalin käyttö muihin kuin ei-kaupallisiin tarkoituksiin on kiellettyä ilman etukäteen saatua kirjallista lupaa.

TURKUON.FI WWW-SIVUJEN TOIMIVUUS JA SISÄLTÖ SEKÄ VAHINKOVASTUU

TurkuON tarjoaa verkkosivuston käyttäjilleen sellaisenaan ja pidättää oikeuden muokata sivuja tai rajoittaa niiden käyttöä milloin tahansa. ON-Suomi ei takaa sivuston virheetöntä tai keskeytymätöntä toimintaa eikä vastaa mistään sivuston käytön aiheuttamista suorista tai välillisistä vahingoista.

TurkuON ei takaa materiaalin soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen eikä ole vastuussa mistään vahingoista, jotka ovat aiheutuneet tämän julkaisun sisältämien tietojen käytöstä.

LINKKI TURKUON.FI VERKKOSIVUILLE

Verkkosivustomme tarjoaa linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille tai palveluihin, TurkuON ei ole vastuussa kolmansien osapuolien verkkosivustojen sisällöstä tai palveluista. Lue käyttöehdot ja hyväksy ne ennen verkkosivuston käyttöä.

KÄYTTÄJIEN TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN TURKUON.FI VERKKOSIVULLE LÄHETTÄMÄT AINEISTOT

Lähettämällä TurkuON:lle osoitettua materiaalia pyytämättä (kuten palautetta) sähköpostitse tai verkkosivuston kautta annat TurkuON:lle ja verkkosivuston käyttäjille oikeuden käyttää ja luovuttaa lähetettyä materiaalia vastikkeetta, ellei toisin ole sovittu. Kaikki käyttäjän tai muun kolmannen osapuolen sivustolle lähettämä, raportoima tai lähettämä materiaali on julkista ja sitä voi vapaasti käyttää. Tällaista materiaalia voidaan käyttää, kopioida, jakaa, muokata, kehittää tai muuten käyttää.

TurkuON ei tarkista lähetetyn aineiston sisältöä tai oikeellisuutta eikä ole vastuussa sen sisällöstä. Hyväksyt ja vahvistat, että verkkosivustolle lähettämäsi materiaali on sinun omaisuuttasi tai sinulla on lupa sen lähettämiseen ja että materiaali ei ole laitonta tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta. TurkuON edellyttää myös, että olet ryhtynyt varotoimiin virusten havaitsemiseksi ja poistamiseksi lähetetystä materiaalista. TurkuON pidättää oikeuden poistaa verkkosivustolle lähetetyn materiaalin milloin tahansa.

HENKILÖTIETOJEN YKSITYISYYDEN SUOJA, EVÄSTEET JA KOLMANNEN OSAPUOLEN OHJELMISTO

TurkuON noudattaa henkilötietolakia ja suojaa verkkosivuillaan vierailijoiden yksityisyyttä voimassa olevien lakien mukaisesti.

LOGOJEN JA TAVARAMERKKIEN KÄYTTÖEHDOT SUOMEN LIIKETOIMINNASSA 

Kaikki tällä sivulla näkyvät nimet, grafiikat, logot ja tavaramerkit kuuluvat TurkuON:lle tai sen yhteistyökumppaneille. Niiden kopioiminen, siirtäminen, levittäminen, säilyttäminen tai muutoin käyttäminen on kiellettyä ilman TurkuON:n tai sen yhteistyökumppanin kirjallista lupaa.